Farisa Roslan
NellyGhostly
Follow


Welcome to my blog !
-Nurul Farisa Binti Roslan-
-Almost 19 y/o-
-Sarcastic yet funny-
twitter:@nfrjpg
ig:@_nllyghstly_





© Skin by Ken Eriksen basecodes by atiqah jaidin. Image from . Do tell me if I do not credit yours.
I'm Done
Tuesday, 19 January 2016 | 0 Comments

♡ Welcome to Farisa Roslan's Blog N Δ F I S Δ ♡

♡ Don't forget to follow me after read my post. ♡

♡ Please watch your attitude over here.Thanks ♡

Assalamualaikum . Alhamdulilah malam ni sja nak post sbb dah penat edit blog ni . Ingat haritu nak kekalkan skins yg lama tu tapi tah la tetiba ada code dia yg crash plak . Terpksa lah I bukak blogskins dan carik skins yg terbaru . Susah tau tak semuanya ada jer yg tak kena dkt mata aku ni hahaha . Btw , esok I kerja . Satu hari jerlah . Alhamdulilah akk ekin percaya dkt aku lagi walapun hritu aku dah buat hal dkt kedai dia haha . So hopefully esok aku tka gelabah lagi mcm hritu dan dpt uruskan kedai tu dgn sebaiknya . In sha Allah .Ohya , tadi ingat nak download movie pee mak , sekali tak lepas lak . So I pergi la stalk actor dia si pee mak tu hahaha nama dia Mario maurer . hensem tau huhuhuhu .




Okayhlah . Tu dia Mario maurer nya hahahah . Comel kan ? That's all gais . Nnti I update lagi okayh ? Goodnight everyone . Goodnight Mario maurer . Huhuhu :*